Es presenta el projecte Voluntariat per la Llengua a la biblioteca

Aquest divendres es presenta una nova edició del projecte de Voluntariat per la Llengua a Vilanova del Camí. Aprofitant la cita del Club de lectura en català, Alba Llobet dinamitzadora del Consorci de Normalització lingüística a l’Anoia explicarà en què consisteix aquesta iniciativa de les parelles lingüístiques que ja s’ha portat a terme en ocasions anteriors al municipi i que posa en contacte persones que volen agafar fluïdesa parlant català amb altres que en fan de voluntàries per mitjà de converses.

L’objectiu del programa “Voluntariat per la llengua” és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

Aquest divendres, la trobada del club de lectura (que es reuneix a partir de les 7 de la tarda) serà un bon moment per presentar el projecte i per engrescar a tothom qui vulgui participar i treure bon profit d’aquesta experiència.

 

Feu un comentari