Anna Marsal presentarà a la biblioteca vilanovina el llibre de contes “Quin cacau”


“Quin cacau. Desordres i altres històries” és un llibre de contes on s’expliquen tres històries de desordres sorprenents, petits maldecaps, amb solucions divertides i emocionants. Aquest llibre escrit per la vilanovina Anna Marsal, amb il·lustracions d’Elisabet Serra i música de Carles Prat, es presentarà a la Biblioteca de Vilanova del Camí el proper dimarts 22 de novembre, a les sis de la tarda


anna-marsal-conte-quin-cacau-2Quin cacau és una lectura adreçada especialment als primers lectors, nens i nenes de 7 a 9 o 10 anys que gaudiran amb una lletra força gran i unes il·lustracions excepcionals de les que se n’ha encarregat Elisabet Serra.

Tot i que l’Anna Marsal i l’Elisabet Serra fa temps que es coneixen i aquest és el primer projecte en el treballen plegades i el resultat és molt satisfactori. Durant les presentacions, l’Anna explica un conte mentre l’Elisabet pinta, una experiència que la quitxalla valora i els sorprèn a la vegada.

Les històries, hi són també en format d’àudio conte, amb música del compositor igualadí Carles Prat i veu de la mateixa autora, fet que els fa accessibles als nens més menuts i reforça la comprensió de la pròpia lectura.


Els contes es poden llegir però també es poden escoltar


Els àudio contes, explica Anna Marsal, han facilitat la introducció d’aquests contes en nens i nenes més petits. “Els més petits poden escoltar-los amb música, i els més grans llegir-los acompanyats per uns dibuixos molt originals i divertits”, explica l’Anna.

Conscient que la quitxalla d’avui dia està avesada a l’ús de les noves tecnologies i són experts en l’ús de les tauletes i els ordinadors, Marsal ha editat la versió audible dels contes en format QR.

L’Anna Marsal és periodista i per tant, coneixem les seves dots per escriure, però avui hem descobert que primer va veure de les fonts de la literatura i la ficció i després va cercar la professió que li permetés seguir escrivint. L’autora assegura que se sent més còmode amb la literatura de ficció que amb l’escriptura d’articles.  I és que Marsal s’inventa contes des que era molt petita. Com a bona germana gran, “quan s’acabaven els contes clàssics calia seguir inventant” diu.

El llibre Quin cacau està tenint molt bona acollida entre el públic infantil i familiar i és per aquest col·lectiu que l’Anna Marsal vol continuar treballant. De moment, assegura tant Marsal com la il·lustradora Elisabet Serra, es troben molt bé escrivint i dibuixant per als més petits. Són, com diuen, “la joia de la corona”.

Podeu trobar el llibre a les llibreries Llegim?, Rabell i la llibreria del Passeig a Igualada. Properament, ha explicat Marsal, també el podreu trobar a Abacus.

conte-quin-cacau-portada


APUNTS D’AGENDA
Presentació “Quin cacau. Desordres i altres històries”
Dimarts 22 de novembre, a les sis de la tarda
Biblioteca de Vilanova del Camí