Presentació de Quin cacau a Can Papassseit |FOTOS|


Aquesta tarda a les sis, i organitzat per la Biblioteca de Vilanova del Camí, s’ha presentat el llibre de contes  “Quin cacau. Desordres i altres històries”


conte-quin-cacau-a-can-papasseit-presentacio-3

Un llibre on s’expliquen tres històries de desordres sorprenents: “Els carrers de Vilaendreçada”, “Sopa de contes” i “Quina grip!”; petits maldecaps, amb solucions divertides i emocionants.

A l’acte han participat els creadors de l’obra, la vilanovina Anna Marsal, i la il·lustradora Elisabet Serra. Ha transcorregut força bé i entretingut, on s’ha pogut escoltar un bonic conte, fer un taller de pintar retallar i participar al mural enganxant les seves creacions. 

“Quin cacau” és una lectura adreçada especialment als primers lectors, nens i nenes de 7 a 9 o 10 anys que gaudiran amb una lletra força gran i unes il·lustracions excepcionals.

Tot i que l’Anna Marsal i l’Elisabet Serra fa temps que es coneixen i aquest és el primer projecte en el treballen plegades i el resultat és molt satisfactori. Durant les presentacions, l’Anna ha explicat un conte mentre l’Elisabet ha pintat, una experiència que la quitxalla ha valorat i, els ha sorprès.

Les històries, hi són també en format d’àudio conte, amb música del compositor igualadí Carles Prat i veu de la mateixa autora, fet que els fa accessibles als nens més menuts i reforça la comprensió de la pròpia lectura.

conte-quin-cacau-portada